DAGINDELING

Een dag bij BSO Triaz

Wanneer de school uit is staan wij op het schoolplein klaar om de kids op te halen, wij zijn herkenbaar in onze Kids Aktief kleding. De kids krijgen een hesje aan en worden aangevinkt op de presentielijst.

Na schooltijd zorgen wij voor een veilige, sportieve, ontspannen en leuke tijd. Op Triaz aangekomen gaan de kids zich omkleden in een Kids Aktief sport outfit, trainingspak (broek & jack) of in de zomer een T-shirt & korte broek. Dan krijgen de kids met een continu rooster(eerste die binnen komen) een glaasje drinken en een stukje fruit en groente. Dan is het tijd voor vrij spelen!!! De kinderen mogen lekker naar buiten of binnen blijven. Buiten zal altijd een begeleider aanwezig zijn als er ook kinderen buiten zijn, ditzelfde geld voor binnen. Wanneer de andere kids zijn opgehaald van school, worden de handen gewassen en is er een eet en drink moment. De kids zitten in een vast groep, op deze manier worden de leeftijdscategorieën bij elkaar gezet en wennen de kinderen aan hun vaste begeleiders.

Rond 16.15u gaat het echte sportprogramma beginnen. Iedere week staat een andere sport(en) centraal. . 60-75 minuten wordt het sportprogramma beoefend. Onze begeleiders zijn gediplomeerd, in het bezit van een VOG, sportief en creatief.

Tijdens het laatste dagdeel worden de eerste kids opgehaald bij voorkeur tussen 17.00 uur tot 18.30. De rest van de kids hebben tijd om vrij te spelen. Elk kind moet zich afmelden door een ‘High Five’ te geven en doordat er een voogd bij is, heeft een kind dit gedaan dan wordt hij/zij afgevinkt op de presentielijst.

Bewegen is belangrijk voor je kind. Voor zijn lichamelijke en voor zijn geestelijke en sociale ontwikkeling. Door een kind lekker te laten uitrazen geeft dit meer zelfvertrouwen, ze kunnen zich beter ontspannen, zijn minder gevoelig voor stress en ze slapen beter.

2.7.0.3