OVER KIDS AKTIEF

SPORT, BEWEGING EN PLEZIER

Sportieve buitenschoolse opvang voor kinderen

Bij de buitenschoolse opvang van Kids Aktief staan sport en beweging centraal. Kinderen maken bij ons spelenderwijs kennis met verschillende sporten, activiteiten en sportverenigingen in de buurt en leren om hun interesses en talenten te ontdekken. Ze worden daarbij begeleid door onze jonge, enthousiaste, sportieve en creatieve instructeurs die allen in bezit zijn van een diploma en een VOG. 

Kids Aktief Sport & Bewegen

Elke maand een nieuwe programma!

De kinderen maken wekelijks kennis met een nieuwe sport en leren de basistechnieken van vele sporten en activiteiten. Zo ontdekken ze waar hun interesses en talenten liggen. Sports, spoorzoeken, tuinieren, theater, circus, yoga, knutselen, dj workshops en nog veel meer activiteiten waar kids blij van worden.

Naar Buiten

Wij sporten graag buiten

Kids Aktief zorgt voor coole sportkleding - broekje, shirt, trainingspak - en ouders zorgen voor goede sportschoenen. Ook bij slecht weer sporten we buiten. Bij extreem slecht weer en op heel koude winterdagen hebben we een alternatief programma. In de vakanties is er een vakantieprogramma en zijn er vakantiekampen.

Kleinschalig

Aandacht voor elk kind

Bij Kids Aktief staan kinderen centraal. Wij willen alle kinderen voldoende tijd en aandacht geven en daarom houden we onze groepen klein. Schrijf je daarom tijdig in!

Gezond Eten

Luisteren, praten en spelen

Bij een actieve middag horen ook gezonde tussendoortjes, fruit en drankjes. Kids Aktief werkt met een voedingsbeleid. De kinderen spelen dan de suikerklontjesquiz en het ‘maak je niet dik’ spel en krijgen nog veel meer te horen over gezond eten.

Werk of Stage

Wil jij ook met ons aan de slag?

Kids Aktief is begonnen met twee toegewijde vaders- Mano van der Blom en Manouk van Oordt - die een BSO hebben opgericht waar ze graag hun eigen kinderen naar toe zouden sturen. Inmiddels telt Kids Aktief meerdere BSO locaties, Kids Aqua, United Foundation en organiseren we regelmatig sportieve vakantiekampen. Deze worden allemaal gerund en begeleid door jonge, enthousiaste en ondernemende sportinstructeurs met een HBO of MBO opleiding. Interesse?

2.7.0.3