DAGINDELING

Een dag bij BSO HVM

Na een dag in de schoolbanken vertoeft te hebben, is het tijd om naar Kids Aktief te gaan en daar lekker uit te razen. Er staat een medewerker, herkenbaar in Kids Aktief kleding, te wachten op de kinderen om ze mee te nemen naar HVM. Aangekomen op de locatie hijsen de kinderen zich in een trainingstenue van Kids Aktief en gaan vrij spelen. Van buiten een balletje trappen, tikkertje spelen of hockeyen tot binnen een kleurplaat inkleuren, tafeltennissen of een spelletje spelen.

Na een half uur is het tijd om te gaan eten.  De kinderen zitten met hun leeftijdsgenoten bij elkaar en krijgen crackers met gezond beleg en keuze uit 2 stuks fruit en 2 stuks groenten. Gezellig bijpraten aan tafel met de andere kinderen en even bijkomen van de schooldag. Na dit rustmoment is het  tijd voor het sportmoment! De kinderen gaan met veel plezier naar buiten om mee te doen aan het variërende programma, die bestaat uit alle sporten die u kunt bedenken.  Ingedeeld naar niveau/leeftijd is het voor iedereen uitdagend en gaan zij sporten in kleine groepen. Na een uur lekker gesport te hebben krijgen zij de mogelijkheid om te doen waar zij zin in hebben en kunnen weer opgehaald worden door hun ouders. Nog even snel langs de meesters/juffen om een high five te geven en vervolgens voldaan naar huis te gaan.

Sporten op jonge leeftijd geeft vele voordelen op latere leeftijd. Zo zullen zij een gezondere leefstijl ontwikkelen, sociaal sterker zijn en motorisch goed ontwikkelt zijn. Onze begeleiders zijn gediplomeerd, in het bezit van een VOG en zijn creatief en sportief om de kinderen te bieden wat zij nodig hebben.

2.7.0.3